Spiral Dynamics

In ‘SPIRAL DYNAMICS’ bestuderen we de wetmatigheden van de ontwikkeling van de context door de verschillende niveaus van meer collectief bewustzijn en evalueren we de impact daarvan op de ontplooiing van het individu.

Dit geeft een bijkomende finetuning in de formulering van de probleemsituatie van de coachee, met name: loopt hij/zij àchter op de omgeving, matcht hij/zij het omgevingsniveau, of loopt hij/zij erop vóór?

Zo wordt het duidelijk of iemand nog ‘aanpassing’ nodig heeft om te groeien, of dat er ondersteunende begeleiding nodig is in het uitgroeien bóven de context in een emancipatieproces.

 • Voor wie?

  Deze opleiding richt zich tot iedereen die zijn of haar leven wil verdiepen door een breder perspectief op bewustzijnsontwikkeling.

 • Duur van de opleiding

  De opleiding Spiral Dynamics bestaat uit 6 lesdagen.

  Totaal aantal lesuren: 36uur

  Lestijden van 10.00 tot 18.00uur.

 • Data

  • Maandag – dinsdag – woensdag 15 – 16 – 17 maart 2021
  • Maandag – dinsdag – woensdag 26 – 27 – 28 april  2021
 • Trainer(s)

  Bart Provost

  Kessel - Aartselaar
  bart.provost@arcturus.be
  +32(0)486 85 15 26

 • Prijs

  De prijs voor de opleiding Spiral Dynamics bedraagt 1.400,00 euro (21% BTW excl.)

  • Voor deelnemers uit Vlaanderen: betaling met KMO-portefeuille Bespaar tot 30% op je netto inschrijvingsbedrag.
  • Voor deelnemers uit Nederland: vrijgesteld van BTW indien in het bezit van een BTW-nummer.

  Volgde je eerder deze opleiding bij Arcturus en wil je deze, of delen ervan, graag nog eens opnieuw volgen? Dat kan voor een dagprijs van 25 euro (excl. btw).

 • Waar

  Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling – Kessel

  Lierse Steenweg 105, 2560 Kessel

Wat zeggen onze klanten

Ik kwam bij Nele voor loopbaanbegeleiding omdat ik de behoefte voelde om uit het bedrijfsleven te stappen. Ik zocht een andere weg, een nieuwe uitdaging -maar wat dan? Op mijn eentje kwam ik er niet uit. De eerste gesprekken met Nele waren direct een bevestiging dat ik een fantastische coach had gevonden. Nele stuurt de gesprekken op zo een manier dat je uiteindelijk zelf tot besluiten komt. Zij heeft mij enorm geholpen en amper 5 maanden na de coaching sessies had ik mijn eigen BVBA opgericht. Ik kijk nog steeds terug naar die gesprekken met een enorm warm gevoel. Dank u Nele voor de waardevolle begeleiding en voor het inzicht dat ik door jou gekregen heb.

,,Loopbaanbegeleiding bij Arcturus gaf me inzichten over mezelf en hoe ik naar de dingen kijk. Dit door dialoog, challengen van mijn overtuigingen, gerichte vragen en oefeningen. Ik vond zo opnieuw mijn zelfvertrouwen en mijn motivatie voor mijn job. En weet je wat een leuk extraatje is? Dit vertaalt zich ook in mijn privé-leven!”