NLP Interdimensioneel – The New Love Paradigma

The New Love Paradigma. Liefde en NLP: de ultieme healing voor het informatie- en belevingstijdperk. 

Nieuwe visies en technologieën in healing en ontwikkeling en hun betekenis voor NLP. Hoe -op een ecologische wijze -in liefde- versterken we de impact en het resultaat van NLP?

Meer en meer groeit het besef -vooral door doorgedreven onderzoek over heel de wereld naar de relatie tussen DNA, denken, bewustzijn en heling dat echte genezing zowel fysiek als psychologisch moét samengaan met bewustzijnsontplooiing.

Daarenboven, in termen van het ‘informatietijdperk’, wordt het duidelijk dat die groei in bewustzijn rechtstreeks samenhangt met het terug controle verwerven over onze zelf-programmering. Een programmering die bij gebrek aan bewustzijn volledig onder controle is en in handen van de omgeving. Dit gebeurt voornamelijk via opvoeding, onderwijs en allerlei vormen van propaganda en publiciteit op een manier die meer dan 90% van ons DNA-potentieel buiten spel zet.

Vooral Russisch onderzoek heeft mogelijkheden ontwikkeld om onszelf op een dieper niveau te leren reprogrammeren of hercoderen waardoor die 90% zogenaamde ‘Junk-DNA’ stap voor stap gereactiveerd wordt met volledige heling als gevolg. Dit gaat samen met een vernieuwd levensperspectief in de ontwikkeling van een hoger interdimensioneel bewustzijn.

Deze benadering sluit naadloos aan bij NLP. Vooral dan de NLP op de hogere niveaus van denken, identiteit en missie. Wanneer we dan op die terreinen NLP en de NLP-technologie combineren met de resultaten van die nieuwe research (zoals die van Joe Dispenza, Bruce Lipton, Greg Braden, en vnl. de russen Grigori Grabovoï, Arkady Petrov, Igor Arepjev, Sergej Kolzov en Pjotr Elkunoviz) wordt het werk met NLP op een heel niveau getild. Een niveau met een radicaal vernieuwde visie en een veel diepgaander, effectiever en blijvend resultaat tot op hoog niveau van bewustzijn.

Tijdens deze workshop geven we een eerste introductie in deze ongelooflijke nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden niet alleen in het kader van therapie, coaching en begeleiding, maar éérst en voorál op het vlak van onze eigen heling, groei en ontwikkeling.

 • Duur van de opleiding

  De opleiding NLP Interdimensioneel bestaat uit 3 dagen

  Totaal aantal lesuren: 18uur

  Lestijden van 10.00 tot 18.00uur.

 • Data

  Nieuwe data nader te bepalen.

 • Trainer(s)

  Eric Schneider

  2560 Kessel
  info@arcturus.be
  +32 (0)3 488 40 54

 • Prijs

  De Prijs voor de opleiding NLP Interdimensioneel bedraagt 750,00 euro (21% BTW excl.)

  • Voor deelnemers uit Nederland: vrijgesteld van BTW indien in het bezit van een BTW-nummer.
  • Volgde je eerder deze opleiding bij Arcturus en wil je deze, of delen ervan, graag nog eens opnieuw volgen? Dat kan voor een dagprijs van 25 euro (excl. btw).
 • Waar

  Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling – Kessel

  Lierse Steenweg 105, 2560 Kessel

Wat zeggen onze klanten

“NLP bracht me dichter bij mezelf, zalig.”

Dit NLP-traject bij Arcturus (Master Practitioner 2016-2017) betekent voor mij het fundament van mijn toekomst. Hierop kan ik een huis bouwen met vaardigheden en capaciteiten waarmee ik sterk sta in de buitenwereld.