Meditation brings joy to the soul

Upgrade yourself – Weten alleen is niet genoeg!

Het tempo waarin we leven is nog nooit zo hoog geweest. Een echte ratrace. Daardoor is onze aandacht constant op de buitenwereld gericht. Onze gedachten staan niet stil, we moeten allerlei dingen en tijd voor onszelf ontbreekt. We worden helemaal opgeslorpt door de dagelijkse stroom.

We stappen elke dag opnieuw in hetzelfde ritme en verhaal, we herhalen alles gewoon opnieuw. We blijven doorgaan. We willen niet meer en toch doen we het. Dus: willen of weten alleen blijkt onvoldoende om blijvend resultaat te hebben. Het weten is weliswaar een eerste stap, het geeft zelden blijvend resultaat. Diep vanbinnen voelen we dat het niet werkt. Want: hoe je denkt en hoe je reageert op de situaties in je leven bepalen hoe jij je voelt. En… voelen gebeurt niet in de buitenwereld, maar … altijd vanbinnen.

In deze introductiereeks tot doelgerichte meditatie kijken we hoe het wél anders kan. Hoe je naar jezelf kan kijken vanuit een ander perspectief. Zonder oordeel. Je leert te kijken naar de weerstand die je hebt om écht te voelen. Je wordt bewust van hoe je aanwezig bent, welke gedachten en emoties jouw leven bepalen. Je geeft je weerstand op.

Bewustzijnstraining en doelgerichte mediatie helpen je in jouw proces. Je krijgt in deze reeks de tools om je lichaam te trainen in een nieuwe staat van zijn. Zo ga je veel verder dan alleen te weten dat er iets moet veranderen. Zo krijg je een hele nieuwe ervaring waardoor je anders in je leven staat.

 • Programma

  Vertrouwen, overgave, balans, overvloed, je hart openen en kracht. Dat zijn de thema’s die een cyclus vormen tijdens elk transformatieproces en waar we mee aan de slag gaan. De thema’s volgen elkaar op en versterken elkaar. Hoe meer je leert ze bewust te voelen, hoe meer ze je ondersteunen in je veranderingsproces. Hierdoor overstijg je jouw oude zelf, je wordt groter dan je oude patronen en gewoonten. Je creëert persoonlijke groei.

 • Werkwijze

  Bewuste aandacht en meditatie begeleiden je in je verandering. Want ook voor jou ligt meer doeltreffendheid binnen handbereik.

  Tussen de sessies door ga je zelf aan de slag met de opnames van de meditaties en vragen die je helpen in je bewustwordingsproces.

 • Voor wie?

  Wil je je dromen bereiken, je beperkingen wegwerken, jezelf volledig ontplooien of eindelijk weten wat je echt wil? Of wil je een echte doorbraak in je leven, je grenzen leren stellen of helemaal in je kracht gaan staan? Deze opleiding helpt je je persoonlijke en professionele doelen nog helderder te stellen en je beperkingen te overstijgen. Je bepaalt zelf je intentie en kan zo je eigen proces sturen. Deze opleiding is dan ook geschikt voor iedereen die af wil van beperkingen en wil groeien.

 • Data

  Het traject omvat 3 avondsessies van 3 uur op donderdagavonden van 19.30 uur tot 22.30 uur.

  Data:

  Donderdag 28 februari 2019 – Aanvang 19.30uur 

  Donderdagen 21 en 28 maart 2019 – Aanvang telkens 19.30uur 

 • Trainer(s)

  Anne Nieuwejaers

  Kessel
  info@arcturus.be
  +32 (0)3 488 40 54

 • Prijs

  225,00 euro (excl btw)

  • Voor deelnemers uit Vlaanderen: betaling met KMO-portefeuille  Bespaar tot 40% op je netto inschrijvingsbedrag.
  • Voor deelnemers uit Nederland: vrijgesteld van BTW indien in het bezit van een BTW-nummer
 • Waar

  Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling – Kessel

  Lierse Steenweg 105, 2560 Kessel

Wat zeggen onze klanten

Ik kwam bij Nele voor loopbaanbegeleiding omdat ik de behoefte voelde om uit het bedrijfsleven te stappen. Ik zocht een andere weg, een nieuwe uitdaging -maar wat dan? Op mijn eentje kwam ik er niet uit. De eerste gesprekken met Nele waren direct een bevestiging dat ik een fantastische coach had gevonden. Nele stuurt de gesprekken op zo een manier dat je uiteindelijk zelf tot besluiten komt. Zij heeft mij enorm geholpen en amper 5 maanden na de coaching sessies had ik mijn eigen BVBA opgericht. Ik kijk nog steeds terug naar die gesprekken met een enorm warm gevoel. Dank u Nele voor de waardevolle begeleiding en voor het inzicht dat ik door jou gekregen heb.

“NLP is het beste wat me tot nu toe is overkomen. De NLP-tools helpen me enorm om beter met anderen, maar ook met mezelf te communiceren. Ook heeft NLP me meer begrip bijgebracht voor het anders zijn van elk individu. Dit draagt ontegensprekelijk bij tot een betere wereld. Bedankt Arcturus!”