Nieuw! Meditation brings joy to the soul

Align yourself

Onze gedachtestroom maalt de hele dag door. Nodig voor de praktische kant van het leven, maar vaak behoorlijk contraproductief als het gaat over de hogere doelen in ons leven. Want vastgeroeste gedachten, overtuigingen en patronen laten ons elke dag opnieuw vanalles doen wat ons weghoudt van wat we echt willen. Ze houden ons weg van het realiseren van onze dromen diep vanbinnen, van onze eigen levensdoelen. En zo werken we vaak onbewust onze eigen echte (persoonlijke én professionele)  doelen tegen. We leven in stress, onze gedachten en ons hart zijn niet meer synchroon. We zijn uit balans.

Hiermee kan je gelukkig aan de slag. Iedereen heeft een aangeboren vermogen om te veranderen en om te groeien! In deze opleiding krijg je zowel theoretisch-wetenschappelijke achtergrond als praktijkoefeningen aangereikt om los te komen van je vastgeroeste mechanismen. Verschillende methodieken helpen je om tot inzichten in je eigen gedrag te komen. De combinatie van theorie en praktijk en doelgerichte meditaties tijdens de lessen zorgen voor een snelle curve in je veranderingsproces. Bovendien krijg je wekelijks instructies om ook tussen de lessen door concreet aan de slag te gaan in je dagdagelijkse leven.

Zo werk je gedurende zes weken heel bewust aan je persoonlijke traject om je leven te upgraden. Door je heel bewust los te maken van je oude manier van denken breng je je diepste dromen en verlangens in coherentie met wat je echt voelt, diep vanbinnen. Al na de eerste les zal je het effect voelen. Deze verandering wordt dieper en dieper naarmate de reeks vordert.  Je neemt je verantwoordelijkheid voor je eigen geluk en succes in eigen handen en stapt zo letterlijk in een nieuwe realiteit. Je stelt je open voor de oneindige mogelijkheden in je toekomst. Het wordt makkelijker om andere en nieuwe keuzes te maken. Je leert je leven letterlijk te resetten.

 • Programma

  Vertrouwen, overgave, balans, overvloed, je hart openen en kracht. Dat zijn de thema’s die een cyclus vormen tijdens elk transformatieproces en waar we mee aan de slag gaan. De thema’s volgen elkaar op en versterken elkaar. Hoe meer je leert ze bewust te voelen, hoe meer ze je ondersteunen in je veranderingsproces. Hierdoor overstijg je jouw oude zelf, je wordt groter dan je oude patronen en gewoonten. Je creëert persoonlijke groei.

 • Werkwijze

  Bewuste aandacht en meditatie begeleiden je in je verandering. Want ook voor jou ligt meer doeltreffendheid binnen handbereik.

  Tussen de sessies door ga je zelf aan de slag met de opnames van de meditaties en vragen die je helpen in je bewustwordingsproces.

 • Voor wie?

  Wil je je dromen bereiken, je beperkingen wegwerken, jezelf volledig ontplooien of eindelijk weten wat je echt wil? Of wil je een echte doorbraak in je leven, je grenzen leren stellen of helemaal in je kracht gaan staan? Deze opleiding helpt je je persoonlijke en professionele doelen nog helderder te stellen en je beperkingen te overstijgen. Je bepaalt zelf je intentie en kan zo je eigen proces sturen. Deze opleiding is dan ook geschikt voor iedereen die af wil van beperkingen en wil groeien.

 • Data

  Het traject omvat zes avondsessies van 3 uur op dinsdagavonden van 19.00 uur tot 22.00 uur.

  Data:

  02 – 09 – 23 oktober 2018

  06 – 13 – 20 november 2018

  Totaal aantal lesuren 18uur.

 • Trainer(s)

  Anne Nieuwejaers

  Kessel
  info@arcturus.be
  +32 (0)3 488 40 54

 • Prijs

  599,00 euro (excl btw)

  • Voor deelnemers uit Vlaanderen: betaling met KMO-portefeuille  Bespaar tot 40% op je netto inschrijvingsbedrag.
  • Voor deelnemers uit Nederland: vrijgesteld van BTW indien in het bezit van een BTW-nummer
 • Waar

  Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling – Kessel

  Lierse Steenweg 105, 2560 Kessel

Wat zeggen onze klanten

“NLP bracht me dichter bij mezelf, zalig.”

“Ik heb door jullie loopbaanbegeleiding heel snel de bevestiging gekregen waar ik goed in ben en waar ik met vertrouwen in kan groeien.
Momenteel zwem ik als een vis in het water! Bedankt!”