Inspiratiedagen en ‘reconnecting’ met Eric Schneider

Inspiratiedagen en ‘reconnecting’ met Eric Schneider

Heb jij al een weg afgelegd in je eigen ontwikkeling en heb je zin in meer gevoel van ‘community’, in samenkomen met gelijkgestemden en uitwisseling? Welkom op onze tweemaandelijkse inspiratiedagen met Eric. Niet vanuit vooraf vastgelegde thema’s, maar vanuit wat zich op dat moment aandient. Laat je inspireren, laat je verrassen en neem deel!

Eens nlp gevolgd te hebben, blijven velen hangen in de vraag: wat nu? Niet zo zeer in de zin van: wat is nu de volgende training of workshop, maar: wat nu met al het geleerde? Hoe dat weten te integreren in mijn dagelijks leven? Hoe in proces blijven, hoe blijven groeien? 

Natuurlijk kan een volgende training volgen, maar uiteindelijk komt toch iedereen voor de uitdaging te staan een antwoord te vinden op die laatste vragen. 

De inspiratiedagen zijn bedoeld om de ruimte te creëren om op deze thema’s in te gaan via ontmoeting, via uitwisseling van elkaars ervaring, via een stukje teaching ivm thema’s aangebracht door de deelnemers, via bijkomende oefeningen, via meditatie, enz…

Wanneer de dagen als resultaat het gevoel geven van uit een gevoel van geïsoleerd zijn te geraken en samen op weg te zijn, van bij elkaar terecht te kunnen, van beter te weten waar de weg naartoe gaat, van beter de connectie te ervaren met je missie, je passie, je talent, enz…hebben we bereikt wat de bedoeling is: groeien in de ervaring van één voor allen, allen voor één…..op een plek die een bron kan zijn voor iedereen op zoek naar zichzelf, naar vrijheid, naar Liefde!….

 • Data

  Telkens van 10.00 tot 17.00uur op volgende dagen:

  Woensdag 12 juni 2019

  Donderdag 29 augustus 2019

  Vrijdag 18 oktober 2019

  Donderdag 19 december 2019

 • Trainer(s)

  Eric Schneider

  Kessel
  info@arcturus.be
  +32 (0)3 488 40 54

 • Prijs

  Prijs per dag 75€ excl. BTW

 • Waar

  Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling – Kessel

  Lierse Steenweg 105, 2560 Kessel

Wat zeggen onze klanten

“Na 15 jaar vast werk voelde ik me ondergewaardeerd en zonder toekomst in mijn job. Mijn Arcturus loopbaanbegeleider Karen liet me de kracht van mezelf zien en samen hebben we een plan opgesteld. Nu heb ik een andere job gevonden die volledig aansluit bij mijn persoonlijkheid en ideaal is voor mijn gezinssituatie. Dankjewel!”

 

,,Wat een verschil! Ik voel meer rust en energie. Ik ben geconcentreerder, georganiseerder en kan beter omgaan met veeleisende klanten. Bedankt, Arcturus-loopbaancoach!”