Een nieuw ‘Normaal’ in “Vrijheid en Soevereiniteit”.

Welke voorwaarden dienen we te ontwikkelen om de Vrijheid eerst in onszelf te realiseren en zo de voorganger te worden voor onze omgeving, Soevereiniteit demonstrerend, de matrix overstijgend.

 

Op basis van de principes van Nlp en spirituele ontwikkeling helpen we een nieuw denken te stimuleren met concrete aanknopingspunten in onze dagelijkse communicatie, zowel naar onszelf-, als naar onze omgeving toe. Daardoor wordt het mogelijk concreet op een authentieke manier Vrijheid en Soevereiniteit te demonstreren en een Lichtbrenger te worden voor je omgeving.

 • Voor wie?

  Voor iedereen toegankelijk.

 • Praktisch

  De reeks van 6 zoom sessies kan je aankopen.

  Zend hiervoor een mailtje aan ingrid.schneidermaes@arcturus.be

 • Programma

  Wat zal het ‘nieuwe normaal’ inhouden?

  Wat we met zekerheid kunnen zeggen, is dat we niet meer naar het oude noch zullen kunnen terugkeren.

  Wat het nieuwe concreet zal zijn, is niet met zekerheid in te vullen.

   

  Wat we wél kunnen is het formuleren van principes en voorwaarden, waaraan we moeten leren voldoen, willen we zo snel mogelijk collectief in een positief nieuw normaal terechtkomen.

   

  Lezing 1:

  Eric Schneider diept de logische niveaus uit als ‘handleiding’ in een wijze van denken die de weg opent naar Vrijheid, Liefde, Waarheid en Schoonheid. Een manier van denken en optreden die onze goddelijkheid benadrukt en er de logische consequenties uit destilleert op vlak van denken en optreden, en ons uiteindelijk ‘dwingt’ de feedback van ons Hart te volgen, eerder dan die van de omgeving. Onze toekomst is onvermijdelijk een toekomst geleid vanuit het Hart. Een toekomst die een expressie is van het bewustzijn van wie we zijn in volledige soevereiniteit.

   

  Lezing 2: 

  Wie zijn wij?

  Onafgezien van spirituele training, is de bewustwording van wie we zijn, wat onze plaats en taak is op deze planeet, afhankelijk van een juist historisch besef.

  Wat is onze juiste geschiedenis op deze planeet? Hoe zijn we als mensheid in de huidige situatie terecht gekomen, en wat betekent dat voor ons optreden naar de toekomst toe?

  Onze geschiedenis is verbonden met een geschiedenis die de planetaire grenzen ver overschrijdt. Wat is onze relatie met het ‘universele leven’, en wat zijn daar de gevolgen van?

   

  Lezing 3:

  ‘Er zijn vele kamers in het huis van mijn Vader’ zei Christus.

  In moderne termen: ‘Er zijn vele dimensies in het universum’.

  Hoe resoneren we daarmee? En, als we spreken over bewustzijnsgroei, wat betekent dat dan in termen van dimensies? Wat zijn de aanknopingspunten in ons emotioneel leven en hoe kunnen we emoties gebruiken als feedback in de interdimensionele groei in awareness?

   

  Lezing 4:

  Wat zijn kosmische principes en codes die belangrijk zijn in het kader van onze individuele groei en van het toekomstige collectieve ‘nieuwe normaal’?

  Wij zijn en zullen de nieuwe morele codes zijn, codes die onze ‘incorruptibiliteit’ en zuiverheid ondersteunen. Codes die de basis vormen van een Goddelijke wereld i.p.v. een puur zelfdestructief materialisme, dat de planeet en de mensheid tot bijna over de rand van de ondergang heeft gebracht.

  Codes die de groei en expressie van Liefde en Vrijheid vrijwaren en ons helpen collectief meer en meer uit de angst te blijven. Codes van Soevereiniteit i.p.v. van slavernij en angst.

   

  Lezing 5:

  Verdere exploratie van hoe we steeds sterker kunnen worden in de demonstratie van onze soevereiniteit in een nieuwe wereld van Liefde, Vrijheid, Vrede, Schoonheid, Waarheid in het kader van het juiste zelfzijn, in het besef van onze ware geschiedenis en interdimensioneel inzicht, authenticiteit.

  Welke oefeningen, bijkomende inzichten, enz. kunnen ons daarin echt helpen?

   

  Lezing 6:

  Synthese van de vorige sessies vanuit bijkomende vragen, ervaringen, reflecties, feedback, enz. van de deelnemers.

  Terugkoppeling naar de huidige situatie en de noodzaak angst te transformeren in Liefde, zowel individueel als collectief, waardoor het meer en meer mogelijk wordt je missie ten volle te Zijn!

   

   

  “The Planet needs You!”

  Eric Schneider

   

 • Data

  De Life Zoom sessies zijn verlopen. Er zijn momenteel geen nieuwe data voorzien.

  De linken naar de sessies worden je per mail verstuurd na inschrijving. Volg de inschrijvingsmodaliteiten op deze site.

 • Trainer(s)

  Eric Schneider

  2560 Kessel
  info@arcturus.be
  +32 (0)3 488 40 54

 • Prijs

  Prijs voor de volledige reeks is 275€ (excl btw).

  • Voor deelnemers uit Nederland: vrijgesteld van BTW indien in het bezit van een BTW-nummer.
 • Waar

  Online via zoom

Wat zeggen onze klanten

Dit NLP-traject bij Arcturus (Master Practitioner 2016-2017) betekent voor mij het fundament van mijn toekomst. Hierop kan ik een huis bouwen met vaardigheden en capaciteiten waarmee ik sterk sta in de buitenwereld.

Energie en kracht laten stromen wordt werkelijkheid tijdens en na het volgen van NLP. Goesting om mijn verdere pad te bewandelen…