Een nieuw ‘Normaal’ in “Vrijheid en Soevereiniteit”.

Welke voorwaarden dienen we te ontwikkelen om de Vrijheid eerst in onszelf te realiseren en zo de voorganger te worden voor onze omgeving, Soevereiniteit demonstrerend, de matrix overstijgend.

 

Op basis van de principes van Nlp en spirituele ontwikkeling helpen we een nieuw denken te stimuleren met concrete aanknopingspunten in onze dagelijkse communicatie, zowel naar onszelf-, als naar onze omgeving toe. Daardoor wordt het mogelijk concreet op een authentieke manier Vrijheid en Soevereiniteit te demonstreren en een Lichtbrenger te worden voor je omgeving.

 • Voor wie?

  Voor iedereen toegankelijk.

 • Praktisch

  Het is een reeks van 6 zoom sessies van ca. 2uur – Telkens van 19.30uur tot 21.30uur.

  Nadat u bent aangemeld ontvangt u van ons een uitnodiging om deel te nemen aan de zoom sessie(s).

 • Programma

  Wat zal het ‘nieuwe normaal’ inhouden?

  Wat we met zekerheid kunnen zeggen, is dat we niet meer naar het oude noch zullen kunnen terugkeren.

  Wat het nieuwe concreet zal zijn, is niet met zekerheid in te vullen.

   

  Wat we wél kunnen is het formuleren van principes en voorwaarden, waaraan we moeten leren voldoen, willen we zo snel mogelijk collectief in een positief nieuw normaal terechtkomen.

   

  24 maart 2021 van 19.30 tot 21.30uur

  Lezing 1:

  Eric Schneider diept de logische niveaus uit als ‘handleiding’ in een wijze van denken die de weg opent naar Vrijheid, Liefde, Waarheid en Schoonheid. Een manier van denken en optreden die onze goddelijkheid benadrukt en er de logische consequenties uit destilleert op vlak van denken en optreden, en ons uiteindelijk ‘dwingt’ de feedback van ons Hart te volgen, eerder dan die van de omgeving. Onze toekomst is onvermijdelijk een toekomst geleid vanuit het Hart. Een toekomst die een expressie is van het bewustzijn van wie we zijn in volledige soevereiniteit.

   

  31 maart 2021 van 19.30 tot 21.30uur

  Lezing 2: 

  Wie zijn wij?

  Onafgezien van spirituele training, is de bewustwording van wie we zijn, wat onze plaats en taak is op deze planeet, afhankelijk van een juist historisch besef.

  Wat is onze juiste geschiedenis op deze planeet? Hoe zijn we als mensheid in de huidige situatie terecht gekomen, en wat betekent dat voor ons optreden naar de toekomst toe?

  Onze geschiedenis is verbonden met een geschiedenis die de planetaire grenzen ver overschrijdt. Wat is onze relatie met het ‘universele leven’, en wat zijn daar de gevolgen van?

   

   

  14 april 2021 van 19.30 tot 21.30uur

  Lezing 3:

  ‘Er zijn vele kamers in het huis van mijn Vader’ zei Christus.

  In moderne termen: ‘Er zijn vele dimensies in het universum’.

  Hoe resoneren we daarmee? En, als we spreken over bewustzijnsgroei, wat betekent dat dan in termen van dimensies? Wat zijn de aanknopingspunten in ons emotioneel leven en hoe kunnen we emoties gebruiken als feedback in de interdimensionele groei in awareness?

   

  28 april 2021 van 19.30 tot 21.30uur

  Lezing 4:

  Wat zijn kosmische principes en codes die belangrijk zijn in het kader van onze individuele groei en van het toekomstige collectieve ‘nieuwe normaal’?

  Wij zijn en zullen de nieuwe morele codes zijn, codes die onze ‘incorruptibiliteit’ en zuiverheid ondersteunen. Codes die de basis vormen van een Goddelijke wereld i.p.v. een puur zelfdestructief materialisme, dat de planeet en de mensheid tot bijna over de rand van de ondergang heeft gebracht.

  Codes die de groei en expressie van Liefde en Vrijheid vrijwaren en ons helpen collectief meer en meer uit de angst te blijven. Codes van Soevereiniteit i.p.v. van slavernij en angst.

   

  12 mei 2021 van 19.30 tot 21.30uur

  Lezing 5:

  Verdere exploratie van hoe we steeds sterker kunnen worden in de demonstratie van onze soevereiniteit in een nieuwe wereld van Liefde, Vrijheid, Vrede, Schoonheid, Waarheid in het kader van het juiste zelfzijn, in het besef van onze ware geschiedenis en interdimensioneel inzicht, authenticiteit.

  Welke oefeningen, bijkomende inzichten, enz. kunnen ons daarin echt helpen?

   

  26 mei 2021 van 19.30 tot 21.30uur

  Lezing 6:

  Synthese van de vorige sessies vanuit bijkomende vragen, ervaringen, reflecties, feedback, enz. van de deelnemers.

  Terugkoppeling naar de huidige situatie en de noodzaak angst te transformeren in Liefde, zowel individueel als collectief, waardoor het meer en meer mogelijk wordt je missie ten volle te Zijn!

   

   

  “The Planet needs You!”

  Eric Schneider

   

 • Data

  Woensdag 14 april 2021

  Woensdag 28 april 2021

  Woensdag 12 mei 2021

  Woensdag 26 mei 2021

   

  Telkens van 19.30uur tot 21.30uur 

 • Trainer(s)

  Eric Schneider

  2560 Kessel
  info@arcturus.be
  +32 (0)3 488 40 54

 • Prijs

  U kan per avond inschrijven of voor de volledige reeks – kies uw formule bij de inschrijvingsmogelijkheden.

  • 50€ (excl btw) per avond
  • 275€ (excl btw) bij aanmelding van de volledige reeks.

  Voor deelnemers uit Nederland: vrijgesteld van BTW indien in het bezit van een BTW-nummer.

 • Waar

  Online via zoom

Wat zeggen onze klanten

NLP heeft mijn innerlijke communicatie een duw gegeven waardoor ik beter weet wat ik wil en dit kan gebruiken in communicatie met anderen.

Zonder naamvermelding

“Als coach heb ik al diverse opleidingen gevolgd en telkens steek je er iets van op. Het TLC traject is anders en maakt je ‘echter’ als coach én als mens. Je krijgt kaders aangereikt die verder gaan dan de gebruikelijke coachingsstructuren. Je wordt uitgedaagd om hier persoonlijk mee aan de slag te gaan in eigen leven en rol als coach. Door het intensieve proces dat steeds op een liefdevolle, professionele en persoonlijke manier wordt begeleid, kan je zelf ‘ervaren’ waar ‘transformative life coaching’ voor staat. Je rugzak wordt gevuld en je ervaart de dag nadien in je eigen rol als coach een rust en vertrouwen dat je de gepaste interventies op het juiste moment voor de coachee zal kunnen inzetten.”