Creatieve zelfexploratie

In een kleine groep van maximum zeven personen worden creatieve media ter beschikking gesteld om oefeningen en opdrachten vorm te geven. Door middel van dit creatieve proces exploreren we het innerlijke van onszelf. Het doel is om in een veilige en ontspannen sfeer onze kwetsbaarheid een kans te geven om vanuit het onbewuste in ons bewustzijn een plaats te vinden.

Wat drijft ons en waar willen we naar toe?

Of we ons op een eindeloos lange recht weg bevinden of op een hobbelig levenspad, inzicht in onszelf helpt bij het maken van keuzes, bij het goed voelen in onszelf en bij wat we doen. Expressie door middel van het woord kan daarbij een interessante uitbreiding krijgen in kleur, muziek, schets… om dichter bij onszelf te komen.

Creatieve zelfexploratie is daarom een bijzonder boeiend proces op om het even welk moment in het leven. Grote zowel als kleine thema’s kunnen zo een aparte lichtinval genieten. Ook gewoon nieuwsgierigheid is een boeiend uitgangspunt om deel te nemen en de meerwaarde van creatieve media te ontdekken.

 • Voor wie?

  Voor wie “creatieve expressie” wel goed klinkt, of voor wie de klik voelt en het ziet zitten om aldus inzicht te krijgen op drijfveren, verborgen talenten en kwaliteiten.

  Met of zonder aanleiding of werkpunt, maar ook zòmaar doet het creatieve deugd. Ervaring met creatieve media is niet vereist.

 • Duur van de opleiding

  Het aantal dagen van deelname is vrij te kiezen. Aangeraden wordt om minstens vier dagen deel te nemen om een proces op gang te brengen. Opvolging en uitdieping kan ook door individuele begeleiding.

 • Data

  Lestijden:

  Van 10.00 tot 12.30uur en van 13.30 tot 17.30uur

   

  Wanneer:

  Donderdag 30 januari 2020

  Donderdag 13 februari 2020

  Donderdag 20 februari 2020

  Maandag 2 maart 2020

  Maandag 4 mei 2020

  Woensdag 27 mei 2020

  Donderdag 28 mei 2020

  Vrijdag 2 oktober 2020

  Vrijdag 9 oktober 2020

  Vrijdag 16 oktober 2020

  Vrijdag 23 oktober 2020

 • Trainer(s)

  Hedwig Schneider

  Kessel
  info@arcturus.be
  +32 (0)3 488 40 54

 • Prijs

  Bij inschrijving voor een blok van 4dagen 600€ excl. 21% BTW

  Bij inschrijving voor een blok van 2 dagen 350€ excl. 21% BTW

  Bij inschrijving van 1 dag 195€ excl. 21% BTW

  • Voor deelnemers uit Vlaanderen: betaling met KMO-portefeuille  Bespaar tot 30% op je netto inschrijvingsbedrag.
  • Voor deelnemers uit Nederland: vrijgesteld van BTW indien in het bezit van een BTW-nummer.

  De opleiding Creatieve zelfexploratie wordt beperkt tot 7 deelnemers.

 • Waar

  Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling – Kessel

  Lierse Steenweg 105, 2560 Kessel

Wat zeggen onze klanten

“Een opleiding volgen bij Eric Schneider, zoals bijv. De Nieuwe Mens, versterkt je rechtstreeks persoonlijk. Hoofd, Hart en je Zelf op 1 lijn. Wat je ook professioneel sterker doet handelen. Ik zou Eric een ‘inspiri-crealisator’ durven noemen, met besmettelijke vonk. Een absolute aanrader met een zeer sterke positieve en blijvende impact op mijn leven en daardoor ook op dat van anderen.”

“Er zijn voor mij veel redenen om regelmatig terug te denken aan wat ik bij Arcturus allemaal heb geleerd. Bewust, maar ook (misschien veel meer) op onbewust niveau, het belangrijkste: Liefdevolle vriendelijkheid. De kracht en het wonder van communicatie, via ons/mijn hart. Een zeer dankbaar Hart!”