Creatieve zelfexploratie

In een kleine groep van maximum zeven personen worden creatieve media ter beschikking gesteld om oefeningen en opdrachten vorm te geven. Door middel van dit creatieve proces exploreren we het innerlijke van onszelf. Het doel is om in een veilige en ontspannen sfeer onze kwetsbaarheid een kans te geven om vanuit het onbewuste in ons bewustzijn een plaats te vinden.

Wat drijft ons en waar willen we naar toe?

Of we ons op een eindeloos lange recht weg bevinden of op een hobbelig levenspad, inzicht in onszelf helpt bij het maken van keuzes, bij het goed voelen in onszelf en bij wat we doen. Expressie door middel van het woord kan daarbij een interessante uitbreiding krijgen in kleur, muziek, schets… om dichter bij onszelf te komen.

Creatieve zelfexploratie is daarom een bijzonder boeiend proces op om het even welk moment in het leven. Grote zowel als kleine thema’s kunnen zo een aparte lichtinval genieten. Ook gewoon nieuwsgierigheid is een boeiend uitgangspunt om deel te nemen en de meerwaarde van creatieve media te ontdekken.

 • Voor wie?

  Voor wie “creatieve expressie” wel goed klinkt, of voor wie de klik voelt en het ziet zitten om aldus inzicht te krijgen op drijfveren, verborgen talenten en kwaliteiten.

  Met of zonder aanleiding of werkpunt, maar ook zòmaar doet het creatieve deugd. Ervaring met creatieve media is niet vereist.

 • Duur van de opleiding

  Het aantal dagen van deelname is vrij te kiezen. Aangeraden wordt om minstens vier dagen deel te nemen om een proces op gang te brengen. Opvolging en uitdieping kan ook door individuele begeleiding.

 • Data

  Donderdag 30 januari 2020

  Donderdag 13 februari 2020

  Donderdag 20 februari 2020

  Maandag 2 maart 2020

  Maandag 4 mei 2020

  Woensdag 27 mei 2020

  Donderdag 28 mei 2020

  Vrijdag 2 oktober 2020

  Vrijdag 9 oktober 2020

  Vrijdag 16 oktober 2020

  Vrijdag 23 oktober 2020

 • Trainer(s)

  Hedwig Schneider

  Kessel
  info@arcturus.be
  +32 (0)3 488 40 54

 • Prijs

  Bij inschrijving voor een blok van 4dagen 600€ excl. 21% BTW

  Bij inschrijving voor een blok van 2 dagen 350€ excl. 21% BTW

  Bij inschrijving van 1 dag 195€ excl. 21% BTW

  • Voor deelnemers uit Vlaanderen: betaling met KMO-portefeuille  Bespaar tot 40% op je netto inschrijvingsbedrag.
  • Voor deelnemers uit Nederland: vrijgesteld van BTW indien in het bezit van een BTW-nummer.

  De opleiding Creatieve zelfexploratie wordt beperkt tot 7 deelnemers.

 • Waar

  Arcturus Instituut voor NLP, Communicatie en Bewustzijnsontwikkeling – Kessel

  Lierse Steenweg 105, 2560 Kessel

Wat zeggen onze klanten

,,Wat een verschil! Ik voel meer rust en energie. Ik ben geconcentreerder, georganiseerder en kan beter omgaan met veeleisende klanten. Bedankt, Arcturus-loopbaancoach!”

Het volgen van de opleiding tot Kindercoach Practitioner heeft me meer inzicht gegeven in mijzelf, in grote en kleine mensen rondom mij en hoe dit alles, hoe wij allen als één geheel kunnen samenleven.