In Company

In company

Arcturus biedt jou en jouw team of bedrijf opleidingen en persoonlijke coaching op maat aan. Onze focus ligt op communicatie, leiderschap en duurzame organisatieontwikkeling. Op essentieel niveau bevinden deze zich in het veld van de ‘innerlijke processen’. Vanuit jouw specifieke behoefte bieden wij een antwoord dat daar op een grondige, duurzame en transformerende wijze aan tegemoet komt.

Zowel in onze opleidingen als coaching richten wij ons op de ontwikkeling van innerlijke krachtbronnen om jouw doelen gestalte te geven. Met behulp van NLP en de Cognitio-Scan helpen wij leidinggevenden, teams en organisaties om zowel interpersoonlijk als intra-persoonlijk te groeien van fragmentatie naar eenheid. Daarbij beogen wij een resultaat waarbij het geheel altijd meer moet zijn dan de som van de afzonderlijke delen.

Cognitio-Scan

Als enige in Benelux werkt Arcturus met de Cognitio-Scan methode. Dit is een op NLP en Spiral Dynamics gebaseerd framework waarbinnen effectieve en duurzame persoonlijke en organisatieontwikkeling mogelijke wordt en transparant wordt gemaakt. Het vollhttps://www.cognitio-scan.comedig geïntegreerde online platform ondersteunt dit proces aan de hand van metingen en projectmanagment.

Wil je jouw team of organisatie laten groeien naar een community of excellence? De Cognitio-Scan biedt een grondig analytisch framework waarmee parameters van succes en falen in de eigen organisatie kunnen worden blootgelegd. Op basis van deze analyse ontwerpen wij in co-creatie een stappenplan en modereren wij de ontwikkeling van jouw team en organisatie door middel van opleiding en coaching. Zo slaag je erin te groeien naar een coöperatief systeem met een high performance culture, waarin het beste uit elke medewerker naar boven komt en resultaten worden gewaarborgd.

Open opleidingen

Permanente persoonlijke ontwikkeling staat garant voor hoge performantie en bezield leven en werken. Regelmatig organiseert Arcturus open opleidingen die specifiek gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling in professionele context. Deze richten zich eerder op ‘technische’ vaardigheden zoals ‘Conflicthantering‘, ‘Sterke communicatie op de werkvloer’, ‘Overtuigen zonder moeite’, ‘Verbindende communicatie’, ‘Onderhandelingstechnieken’ of ‘Communiceren met impact’.

Opleidingen die eerder gericht zijn op het algemene fysieke, mentale en emotionele evenwicht en die we als mens nodig hebben om kwalitatief en betekenisvol te presteren zijn o.m. ‘Hartcoherentie’ en ‘Boost je mentale veerkracht’.

Als erkende opleidingsverstrekker zijn deze alle betaalbaar met de KMO-portefeuille, waardoor je tot 40% op de netto-inschrijving bespaart.

Blijf op de hoogte van onze opleidingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

© 2017 Arcturus | Website carefully crafted by Creactiv